Traže protivnika

Tunis otkazao prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Tunis otkazao prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje
25.09.2017.
u 12:36
Lokalni mediji navode kako postoji mogućnost da umjesto Tunisa suparnik Južne Koreje bude Maroko.
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Južne Koreje, jedna od osam selekcija koje su dosada osigurale nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sljedeće godine, u potrazi je za suparnikom u prijateljskoj utakmici koju planira odigrati 10. listopada nakon što joj je Tunis iznenada otkazao.

Iz Južnokorejskog nogometnog saveza (KFA) su u ponedjeljak objavili kako su im Tunižani otkazali utakmicu koja se 10. listopada trebala igrati u Švicarskoj zbog "unutarnjih razloga".

Južna Koreja će sljedećeg ljeta deveti put zaredom nastupiti na svjetskom prvenstvu, a u listopadu je planirala odigrati dvije pripremne utakmice. U subotu 7. listopada igrat će protiv domaćina SP-a Rusije, a sada je u potrazi za još jednim suparnikom.

Lokalni mediji navode kako postoji mogućnost da umjesto Tunisa suparnik Južne Koreje bude Maroko.

I Tunis i Maroko još uvijek se bore za plasman u Rusiju. Dva kola prije završetka afričkih kvalifikacija Tunis vodi u svojoj skupini s tri boda više od drugog DR Konga, dok je Maroko drugi u svojoj skupini s bodom manje od Obale Bjelokosti. Tunis će 7. listopada igrati u gostima kod Gvineje, a Maroko će ugostiti Gabon.

Plasman na SP izborit će samo pobjednici skupina u posljednjem krugu afričke zone.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.