U centru Sarajeva

Tukao djevojku, pa dobio batine od bivšeg MMA borca

Foto: Klix.ba
Incident u Sarajevu
03.01.2019.
u 15:11
Kamera je snimila djevojku kako izlazi iz kluba te joj nedugo zatim prilazi muškarac i vuče je za kosu. Kada su došli iza automobila muškarac je nekoliko puta udario djevojku
Pogledaj originalni članak

Nadzorna kamera ispred sarajevskog kluba Dorian Gray nedavno je zabilježila incident u kojem je muškarac tukao djevojku kraj parkiranog automobila, javlja klix.ba.

Kamera je snimila djevojku kako izlazi iz kluba te joj nedugo zatim prilazi muškarac i vuče je za kosu. Kada su došli iza automobila muškarac je nekoliko puta udario djevojku.

Video izvor Klix.ba:

No, odmah je izašao vlasnik kluba, poznati MMA borac Denis Stojnić, koji je prvo odmaknuo muškarca od djevojke, a onda ga je s nekoliko udaraca srušio na pod.

Ubrzo je iz kluba izašlo osoblje te ih razdvojilo.

- Kada sam vidio na videonadzoru da ogromni muškarac, fizički veći i od mene, udara žensku osobu zatvorenom šakom u glavu, odmah sam istrčao. Htio sam je zaštiti od nasilnika - rekao je Stojnić i dodao da djevojka nasilnika nije htjela prijaviti policiji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:30 03.01.2019.

...gazda zna gdje je kamera pa ga strateški 'pomaknuo' da nema dokaza. Istina ja bi ovog tipa razmontirao na sastavne dijelove, da bi ga sve kamere po gradu skupljale! :-)

Avatar pendreck
pendreck
15:20 03.01.2019.

nek ga je. steta da se ne vidi nis od onog stupa

AA
aabbcc
17:19 03.01.2019.

Javni snimak postoji i policija treba reagovati i privesti manijaka bez obzira na trazenje djevojke jer svaka se i plasi ovakvih manijaka, nasilnika …..