HAJDUK OTPUTOVAO

Tudor: Ovo je vrijeme za hrabre

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tudor: Ovo je vrijeme za hrabre
29.07.2014.
u 13:03
- Imamo puno problema s ozljedama, ali idemo tamo pokazati svoje pravo lice. Sada je vrijeme za hrabre, vjerujem u svoje igrače - rekao je Tudor.
Pogledaj originalni članak

Igrači Hajduka poletjeli su danas u Kazahstan gdje u četvrtak čeka u 14:30 čeka utakmica sa Šahterom iz Karaganda.

Trener Igor Tudor poveo je 15 igrača i trojicu vratara, a zbog ozljeda su u Splitu ostali Avdija Vršajević, Tino Sušić, Anton Maglica, Josip Bašić, Jô, Abdukholikov...

- Imamo puno problema s ozljedama, ali idemo tamo pokazati svoje pravo lice. Sada je vrijeme za hrabre, vjerujem u svoje igrače - rekao je Tudor, dok je predsjednik Marin Brbić poručio:

- Priželjkujem barem remi, a idealno bi bilo da zabijemo gol. Nadam se da ovo može biti prekretnica u slučaju da ostvarimo dobar rezultat.

>> Tudor ostaje, tinja sukob s Vučevićem

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
18:00 29.07.2014.

Jedva čekam vidjeti to "pravo lice". Brbić već ima spremnih nekoliko Mamića iz Shakhtera iz Karagandija.