ŠOKOVI U FA KUPU

Trojica Engleza uložila po 20 kn i na kladionici osvojila gotovo milijun!

Foto: Press Association
Trojica Engleza uložila po 20 kn i na kladionici osvojila gotovo milijun!
26.01.2015.
u 07:30
Mourinho je rekao kako bi napao Chelsea da je novinar.
Pogledaj originalni članak

Del Boy Trotter, protagonist Mućki bio bi – ljubomoran. Njegovu krilaticu "Dogodine, u ovo doba, bit ćemo milijunaši" tri su sunarodnjaka ostvarila u jednome danu! Nisu ništa sumnjivo prodavali na tržnici u Peckhamu, već su bili ludo hrabri i predvidjeli da će engleski velikani redom ispadati od niželigaša iz šesnaestine finala FA kupa. Dečki su, svaki u džepu s dvije funte (20 kuna), u subotu ušli u kladionicu, a već navečer bili su bogatiji za gotovo milijun kuna! Najsretniji je na uloženih 20 osvojio 360.000 kuna, a vjerujemo da se na šankovima pubova točilo piće dugo u noć. Možda i u Trotterovu omiljenom pubu Kobiljoj glavi (The Nags Head)... Neki su vjerojatno još tamo.

Momčad od 75 tisuća kuna

Teško je i nabrojiti šokove u FA kupu, natjecanju s najvećom draži, u kojem nema nositelja, gdje se neodlučene utakmice ponavljaju, a o parovima odlučuje tek – šešir. Sedam od deset prvoplasiranih klubova Premiershipa zapelo je već u četvrtom kolu, neki su ispali, a neki će morati igrati ponovo. Pet klubova iz gornjeg doma lige izgubilo je susrete, od toga ih je četiri igralo kod kuće, a tri su bila u vodstvu. Chelsea je doživio debakl protiv trećeligaša Bradforda, a Jose Mourinho ušao je u svlačionicu i svakom igraču trećeligaša stisnuo ruku.

– Sramim se! A trebali bi se sramiti i moji igrači. Da sam ja novinar, sada bih udario kritikama po treneru i igračima.

Inače, momčad Chelseaja vrijedi dvije milijarde kuna, a herojskog Bradforda tek 75 tisuća kuna jer samo je jedan igrač ostvario transfer u klub, Jameson Hanson. Ostali su svi u klub stigli besplatno...

Heskey pomilovao Redse

Liverpool je s drugoligašem Boltonom na Anfieldu igrao bez golova (i bez Dejana Lovrena), a igrači mogu biti sretni što su izborili novu utakmicu jer im je bivši igrač Emile Heskey mogao presuditi, no promašio je veliku šansu

– FA kup je važan zbog naše reprezentacije, a Bradford, Middlesbrough i Cambridge vratili su romansu u engleski nogomet – tvrdi Glenn Hoddle, bivši izbornik Tri Lava.

>> Chelsea i Manchester City doživjeli debakl, Kramarić igrao u pobjedi Leicestera!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DJ
djukeband
14:56 20.03.2015.

Bravo