Kocka Fotex 2009. Šilji Mont pao u Prečkom nakon tri godine

Trijumf HIP izgradnje na Kocki

Foto: 'Marko Prpic/VLM'
Trijumf HIP izgradnje na Kocki
07.10.2009.
u 11:38
Organizator (2300 kn) i polufinalisti (4700 kn) odrekli su se dijela nagrada za Gordana Brunu Crljenića koji boluje od Crohnove bolesti.
Pogledaj originalni članak

Momčad HIP izgradnje pobjednik je 31. malonogometnog turnira Kocka Fotex 2009. koji se igrao pod pokroviteljstvom Večernjeg lista. Sastav koji vodi Božidar Herceg u finalu je svladao trostrukog (zaredom) pobjednika Kocke Šilji Mont tek u izvođenju udaraca sa šest metara sa 2:0. Strijelci za HIP izgradnju bili su Soukup i Hernaut, a vratar pobjedničke momčadi Ivan Pavlić istaknuo se obranivši udarce Brniću i Struparu.

– Utakmica je bila dobra i čvrsta. Prokužio sam gdje će pucati jer čekam do posljednjeg trenutka. Bilo mi je lakše izabrati stranu kad sam Šilji Mont gledao u prethodnim susretima koje su prolazili na šesterce – priznao je Ivan Pavlić iz HIP izgradnje koji je proglašen i najboljim vratarom turnira.

Za igrača ovogodišnje Kocke izabran je Adrijano Kovačević, popularni Jano, također član pobjedničke momčadi.

– Moram biti presretan jer sam sa svojim dečkima osvojio Kocku. Tri godine igramo zajedno i sada smo napokon uspjeli. To je pravi spoj mladosti i iskustva – rekao je Adrijano Kovačević.

Igrači Šilji Monta ovaj su put morali čestitati boljima. Jedino im ostaje žal što nisu četvrti put zaredom podigli pobjednički pehar.

– Iako igrački jaki, nismo bili dobro uigrani, a tada teško pobjeđuješ. Cijeli turnir nismo bili oni pravi – priznao je na kraju Mate Čuljak iz Šilji Monta.

Kako je ovogodišnja Kocka imala i humanitarni karakter, uz 3000 kuna koliko je skupljeno za liječenje Gordana Brune Crljenića koji boluje od Crohnove bolesti, polufinalisti su se odrekli i dijela svojih nagrada.

Rezultati, za treće mjesto (nakon izvođenja šesteraca): FS Diego CB Groš - SRT 2:1; polufinala: Šilji Mont - SRT 3:2 (1:1, Grcić; Jozić), FS Diego CB Groš - HIP izgradnja 1:2 (0:0); finale 4. Fotex Media kupa: HTV - Nova TV 1:0.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.