PPD Zagreb

Trener Vujović i petorica igrača u bolnici

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Trener Vujović i petorica igrača u bolnici
08.09.2015.
u 11:35
– Sve će biti u redu, rukometaši će igrati u Zagrebu. To vam ja tvrdim, uvijek smo se brinuli za rukomet i ne morate se brinuti, kaže Bandić
Pogledaj originalni članak

Nakon pobjede nad Meškovim (24:21) u 2. kolu SEHA Gazprom lige, rukometaši PPD Zagreba neplanirano su dan dulje ostali u Brestu. Naime, zbog viroze na infuziji u bolnici završili su trener Veselin Vujović te igrači Šušnja, Vujić, Pavlović, Stepančić i Ivić.

Momčad se tak danas preko Varšave vraća u Zagreb i izgledno je da će se utakmica s Vardarom, koja je na rasporedu 12. rujna, odgoditi.

Što se tiče igranja Lige prvaka u Areni, za Crosport oglasio se gradonačelnik Milan Bandić.

– Sve će biti u redu, rukometaši će igrati u Zagrebu. To vam ja tvrdim, uvijek smo se brinuli za rukomet i ne morate se brinuti, naći ćemo rješenje da igraju u Zagrebu.

>>Tužno da Zagreb ne želi gledati Duvnjaka, Vorija...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HE
herojulice
19:34 08.09.2015.

To Mile. Lako je tuđim ku*cem o ledinu lupati. Naći ćeš ti način. Ima Zagreb novaca jer ima i ovaca koje se šišaju sa najvećim prirezom a nitko ne pita kamo odlaze. To je tvoj privatno, zarađeni novac koji dijeliš šakom i kapom i normalno sve zasluge idu tebi.

DU
Deleted user
08:37 09.09.2015.

Šteta, bila bi to dobra utakmica. Vjerujem majstoru Vujoviću. Ima taj rukomet u malom prstu! Bio je strašno dobar igrač, a sada je vrhunski trener! Napred Zagreb i nemojte jesti ruske specijalitete iz Černobila!!!!