Kale bez konkurencije

Trener Blackburna: Nećemo dovoditi napadače

Foto: Reuters
Trener Blackburna: Nećemo dovoditi napadače
12.12.2009.
u 14:28
Menadžer Premierligaša Blackburna tvrdi da u siječanjskom prijelaznom roku nogometaša neće kupovati napadače, jer je zadovoljan kadrom kojim raspolaže.
Pogledaj originalni članak

- Imamo ih četvoricu i nema potrebe za povećanjem tog broja - veli Sam Allardyce koji u ovom trenutku može računati na Chelseajevog igrača na posudbi Franca Di Santa, te Jasona Robertsa, Bennija McCarthyja i hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

- Čekamo da nam se jave iz Chelseaja po pitanju Franca, odnosno da saznamo hoće li on ostati s nama. U njihovim smo rukama i nadamo se da će biti toliko ljubazni i dozvoliti nam da i dalje na njega računamo.

- Stoga i ne tražim nove napadače. Imamo njega, Kalinića, Robertsa i McCarthyja, a to je sasvim dovoljno - zaključio je Allardyce.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.