NEOBIČNA SITUACIJA

Treći put postao otac, a sva mu se djeca rodila na isti datum uz pomoć ovog 'trika'

Foto: Instagram
Treći put postao otac, a sva mu se djeca rodila na isti datum uz pomoć ovog 'trika'
08.04.2021.
u 20:00
Prema Guinnessovoj knjizi rekorda obitelj Cummins iz SAD-a svjetski je rekorder s petero djece koji su rođeni na isti datum (20. veljače) različitih godina.
Pogledaj originalni članak

Napadač Barcelone Antoine Griezmann (30) po treći je put postao otac. Nakon Mije (5) i Amara (2) danas je na svijet stigla i malena Alba.

Ono što je zanimljivo jest to da je svo troje Griezmannove djece rođeno na isti datum! Iako se čini da je riječ o nevjerojatnoj slučajnosti, strani mediji pišu da su roditelji vjerojatno namjerno "naštimali" datum rođenja.

Navode da je kod dvoje djece još i moguće da se datum rođenja podudara, no da se kod trećeg djeteta obavi carski rez na željeni datum. Tako da su mama i tata Griezmann sigurno željeli da se se datum rođenja Albe poklopi s onim sestre i brata.

Griezmann je zbog rođenja djeteta propustio trening, no navijači Barcelone mogu biti mirni jer će biti spreman za subotnji El Clasico s Realom.

Inače, prema Guinnessovoj knjizi rekorda obitelj Cummins iz SAD-a svjetski je rekorder s petero djece koji su rođeni na isti datum (20. veljače) različitih godina.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Malazan
Malazan
22:17 08.04.2021.

Škrt, da ne bo potrošio na 3 rođendanska slavlja.

Avatar acivij
acivij
02:05 09.04.2021.

Kakvo je to čudo? 99% izbjeglica koje su stigle u EU, je rođeno 01. siječnja! 😁

KA
Kardinal
23:58 08.04.2021.

Roditelji ljube djecu u usta....nakaradno i nenormalno.