Zaslužio je

Ugledni Transfermarkt mladom hrvatskom asu digao vrijednost, pretekao je i Modrića!

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Nikola Vlašić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
Nikola Vlašić
Foto: transfermarkt.com
Vrijednost hrvatske reprezentacije
23.12.2019.
u 11:14
Vlašić je u ovome trenutku šesti najuspješniji strijelac ruskog prvenstva sa sedam pogodaka i četiri asistencije, odnosno najubojiti član kluba koji se nalazi na četvrtoj poziciji nakon 19 odigranih kola
Pogledaj originalni članak

Nikola Vlašić, 22-godišnji hrvatski reprezentativac i član moskovskoga CSKA, od ponedjeljka vrijedi 22 milijuna eura! Procjena je to urednika ugledne stranice Transfermarkt, koji budno i prilično vjerodostojno prate zbivanja na nogometnome tržištu.

Vlašić je tako postao četvrti najvrijedniji član Vatrenih, odnosi, odsad dijeli tu poziciju s Ivanom Perišićem.

Stranica Transfermarkt u ovome trenutku vidi Marcela Brozovića kao najskupocjenijeg člana hrvatske nogometne reprezentacije (60 milijuna eura), a Matea Kovačića na drugoj poziciji (45 milijuna).

Anti Rebiću je prije desetak dana tržišna vrijednost prema procjeni te stranice pala s 40 na 30 milijuna eura, ali je unatoč tome ostao na trećem mjestu.

Vlašić je u ovome trenutku šesti najuspješniji strijelac ruskog prvenstva sa sedam pogodaka i četiri asistencije, odnosno najubojiti igrač kluba koji se nalazi na četvrtoj poziciji nakon 19 odigranih kola.

Daroviti je Splićanin uz to jesenas bio jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije tijekom kvalifikacija za Euro 2020, te je realno očekivati da će mu vrijednost samo nastaviti rasti. 

U CSKA je iz Evertona stigao za nešto manje od 16 milijuna eura, te je isto tako vrlo izvjesno da će jednoga dana na njemu uprava moskovskoga kluba jako dobro zaraditi.

Foto: transfermarkt.com
Vrijednost hrvatske reprezentacije

 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.