Veliki interes

Tottenham istaknuo cijenu za Balea: Traži 116 milijuna eura!

Foto: PA Wire/Press Association/PIXSELL
Tottenham istaknuo cijenu za Balea: Traži 116 milijuna eura!
21.04.2013.
u 10:59
Kada bi Tottenham uspio dobiti traženu svotu, bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa
Pogledaj originalni članak

Gareth Bale ove sezone igra u fantastičnoj formi, u 46 utakmica postigao je 27 pogodaka i ostvario 15 asistencija pa ni ne čudi da je interes velikih klubova za njega golem.

Madridski Real, Manchester City i PSG učinit će sve što je u njihovoj moći da ga na ljeto dovedu u svoje redove, a u posljednje vrijeme interes za njega iskazuje i Bayern. Pep Guardiola, koji na ljeto preuzima bavarski klub, navodno je jako zainteresiran za Velšanina. No, svi ti klubovi moraju biti svjesni da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy tvrdoglav trgovac te da ga neće pustiti tek tako.

Prema najnovijim informacijama otočkih medija, Levy je istaknuo cijenu za Balea: za njega traži nevjerojatnih 116 milijuna eura! Kada bi Tottenham uspio dobiti traženu svotu, bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa.

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.