Poljud

Torcida transparentom na ćirilici provocirala Riječane, napadnut predsjednik Rijeke

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk - Rijeka
11.03.2017.
u 18:52
Morem plovi jedna mala barka - pisalo je na transparentu, nakon što su uoči dvoboja Rijekini navijači brodom stigli u Split
Pogledaj originalni članak

Torcida je odlučila zasjeniti derbi 24. kola Hajduk - Rijeka (1:1). Hajdukovi navijači su na sjeveru poljudske tribine umjesto pjesmom i navijanjem, učinila to na pogrešan način.

Nakon što je Hamza doveo Hajduk u vodstvo, Torcida je izvjesila transparent na ćirilici.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Morem plovi jedna mala barka - pisalo je na transparentu, nakon što su uoči dvoboja Rijekini navijači brodom stigli u Split. Stih je to jedne srpske pjesme zbog kojega će Hajduk sigurno platiti kaznu, ali i zbog desetak baklji.

Slijedili su i uobičajeni povici: Za dom spremni, a Riječani su nakon pogotka hukali tamnoputom strijelcu Hamzi.

U sudačkoj nadoknadi jedan je Hajdukov navijač utrčao na teren, a zaštitari su ga u čudu gledali. Huligan je uletio u teren s namjernom da se fizički obračuna sa sucem Marijem Zebecom.

Srećom nije došlo do fizičkog sukoba jer ga je svladalo najprije nekoliko zaštitara, a onda je došla policija i izvela ga izvan stadiona.

Nakon utakmice Hajdukovi su navijači napali Damira Miškovića. Vrijeđali su predsjednika Rijeke, te ga je netko pokušao pogoditi bocom.

>>Hajduk pomogao Dinamu: Rijeka iz jedanaesterca do boda u Jadranskom derbiju!

>>Dinamo je bio uvjerljiv protiv Splita i nastavlja potjeru za Rijekom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:05 11.03.2017.

Riječko drugovanje sa Delijama protiv Hajduka u finalu kupa bivše države očito se ne zaboravlja...

CU
cungalunga
22:51 11.03.2017.

Ne treba generalizirati...Rijeka je hrvatski grad, i znam da je velika većina riječana odana domovini. No isto tako je činjenica da im je ista garnitura na vlasti od '45...a i da ima podosta srba tamo. Zna se nekad čuti i SAO Rijeka hahaha šalu na stranu mislim da ovo treba shvatiti kao dio navijačkog folklora. Pa i ja osobno jako volim zapjevati onu pjesmicu koja završava sa "ne brini Rijeko, ima još vrba..." Dapače gledam na nju ( pjesmu ) kao na svojevrsno ohrabrenje riječanima...znaš ono kao, ima još nade za vas hahahahaha DOBAR DERBI DOBRA RIJEKA DOBAR SPLIT BOG I HRVATI❤

DJ
drug jura
23:38 11.03.2017.

Netko ga je pokušao pogoditi bocom ha ha Tko je autor ovog huškačkog uradka??