Kontroverzni igrač

Tonći Kukoč se priključuje Vidi, na korak je do prelaska u Dinamo

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Tonći Kukoč se priključuje Vidi, na korak je do prelaska u Dinamo
20.12.2014.
u 09:24
- Oprostite, ali ja ne poznajem nikakve piliće ili kako se već zovu. Već sam rekao poznajem samo Roberta Jarnija i Ivana Strinića
Pogledaj originalni članak

Tonći Kukoč je po mišljenju bugarskih novinara najbolji lijevi branič u ligi, CSKA iz Sofije s njim je osvojio naslov jesenskog prvaka, a hrvatski nogometaš u siječnju bi mogao napustiti klub.

Naime, prema pisanju ukrajinskih medija Kukoč je na korak do prelaska u kijevski Dinamo. Vodeća momčad u Ukrajini ponudila je za njega 2 milijuna eura i još joj samo preostaje dogovoriti uvjete s igračem. Kukoč bi se tako pridružio Domagoju Vidi te nastavio niz Hrvata koji su zaigrali za Dinamo (Sablić, Leko, Vukojević, Kranjčar...).

Kukoč je poznat po kontroverznim izjavama, pomalo bahato izjavio je da je najbolji hrvatski lijevi branič, rugao se Dinamu, Mamiću...

- Oprostite, ali ja ne poznajem nikakve piliće ili kako se već zovu. Već sam rekao poznajem samo Roberta Jarnija i Ivana Strinića. Za ostale nisam niti čuo niti ih vidio. A vidim da novinari u reprezentaciju guraju i Leovca. Onakve golove kakve on zabija, ja mogu davati i narančom, rekao je jednom prilikom Kukoč.

>>Koja je razlika između ebole i Dinama? Ebola je prijetnja u Europi!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ER
eragram
14:44 20.12.2014.

Hrvatski Balloteli - takvi nikom ne trebaju, bojim se. Razaraju momčadski duh.

LO
losss
10:28 20.12.2014.

Eto prilike da zaigra za repku ako potpise gradanski ugovor sa mamicen