Sjednica UO-a Saveza

Tko bi trebao biti izbornik hrvatske rukometne reprezentacije?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Željko Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2017., AccorHotels Arena, Pariz, Francuska - 25. svjetsko rukometno prvenstvo, utakmica za 3. mjesto, Hrvatska - Slovenija. Domagoj Duvnjak Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Slovenija navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Slovenija
30.01.2017.
u 20:52
Izglasa li Upravni odbor nepovjerenje stožeru nacionalne vrste, Hrvatski rukometni savez kreće u potragu za novim izbornikom
Pogledaj originalni članak

Jedina točka dnevnog reda sjednice Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza (utorak, 14 sati), bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću i njegovom stožeru, kao i koordinatoru Ivanu Baliću.

Izglasa li Upravni odbor nepovjerenje stožeru nacionalne vrste, Hrvatski rukometni savez kreće u potragu za novim izbornikom.

Željko Babić je ostavku već nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali ju je kasnije povukao.

Upravni odbor HRS-a ukazao mu je daljnje povjerenje te je Babić vodio reprezentaciju na SP-u u Francuskoj.

Izbornik je nakon poraza od Slovenije na pitanje namjerava li dati ostavku rekao:

- Moram razgovarati sa suprugom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

KU
kupatilo
03:05 31.01.2017.

Svojim sam ocima vidio koliko je Vujovic bio slovenac a koliko bi tek bio hrvat.Ovakvu ekipu kao nasa stoje biobi sretan sa vodi i daobi srce i dusu da budeno prvi.Pa kojisu neprijatelji Francuzi i Englezi bili pa Venger vodi Arsenal vise od 20 godina.Prvo Červar drugo Zovko Trece Ivandija cetvrto Serdarusic a onda i Vujovic pa cak i Goluza bi bili bolje rjesenje.Babic teli i htiobi al bolje nek on place sam nego mi svi.

IN
inbox
21:35 30.01.2017.

samo nemojte uzeti vujovića

DE
derin
21:17 30.01.2017.

Čovjek koji bez četiri igraca iz prve sedmorke(sliskovic, Marić, Kopljar, cupic) i bez prve rezerve i jedinog igraca koji može dostojno zamijeniti Duvnjaka( btw poluozlijedeni) Karacica dođe do polufinala zaslužuje respekt bez obzira na gorak okus na kraju. Vec se sad događa situacija da Gobac želi potjerati babica, Balica i metlicica i postaviti "omiljenog" goluzu. Ako ce se mijenjati babić, onda se treba dovesti vrhunski stručnjak na razini serdarusica.