E, to boli

Tito Ortiz novinaru opalio šamarčinu!

Foto: Screenshot
Tito Ortiz
15.01.2016.
u 18:56
“Dajem Titu Ortizu dopuštenje da me ošamari”, rekao je hrabri novinar
Pogledaj originalni članak

Jedan nesretni novinar odlučio je provjeriti kakav je osjećaj kad vam UFC-ova legenda Tito Ortiz zavali brutalnu šamarčinu, piše Fight Site.

– Dajem Titu Ortizu dopuštenje da me ošamari – rekao je hrabri novinar.

Ortiz nije koristio punu snagu, ali po reakciji novinara možete vidjeti da šamar nije bio nimalo ugodan. Da stvar bude još bolja, snimka je u slow motionu.

“The Huntington Beach Bad Boy” se nakon poraza od Foresta Griffina 2012. povukao iz MMA-a, da bi se dvije godine kasnije vratio, ali ovaj put pod Bellatorovim krovom. U promociji Scott Cokera upisao je dvije pobjede i poraz u posljednjem nastupu protiv Liama McGerayja na Bellator Dynamite 1 priredbi prošle godine.

>>Teroristi ISIL-a prijete UFC-ovom borcu

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.