Skauting

Tinejdžeri Kovačić i Špehar pod stalnom pratnjom

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Tinejdžeri Kovačić i Špehar pod stalnom pratnjom
05.12.2010.
u 10:03
Dva najtalentiranija hrvatska dječaka, još kadeti, Dinamova Matea Kovačića i Osijekova Dinu Špehara već dulje prate skautske službe mnogih velikih klubova.
Pogledaj originalni članak

Za Matea Kovačića najzagrijaniji je bio Ajax, čak je taj mladić bio i blizu dogovora, no došao je iz Linza u Maksimir. Želi ga i Tottenham, pa i Arsenal, koji ga je želio dovesti u paketu sa Šimom Vrsaljkom.

Da Dinu Špehara, sina nekadašnjeg Osijekova kapetana i hrvatskog nogometnog reprezentativca Roberta, konkretno se zanimao Bayern iz Münchena, koji je poslao i službenu ponudu. Spominjao se i Manchester United. Naime, trend u Europi je da se pronalaze što mlađi talentirani nogometaši. Arsenal je u tome do sada prednjačio, eto, uključuju se polako i drugi velikani.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HO
hotfishlake
10:59 05.12.2010.

ajmo svaki tjedan jedan clanak o tome, glavno da se puni prostor

OB
-obrisani-
14:48 05.12.2010.

I tak...igor fla zaradi dnevnicu.Sutra je ponovo na redu jedan oooooooopsiran clanak o Mamicu,Markovicu...i stimcu.

KA
Kamikaza747
23:09 05.12.2010.

Mislim da je Kovačića još malo strah kaj je zaigral u dinamu, danas je imal par fora poteza u tih par min kaj je igral