GIMNASTIKA

Tin Srbić ostao bez zlata na Svjetskom kupu u Melbourneu

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tin Srbić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tin Srbić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tin Srbić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tin Srbić
Foto: DPA/Pixsell
Tin Srbić
24.02.2019.
u 09:58
Japanac Hidetaki Miyachi, s kojim je naš reprezentativac podijelio prvo mjesto u kvalifikacijama, nije napravio pogrešku te je s ocjenom 14.733 osvojio prvo mjesto zahvaljujući boljoj izvedbi svoje vježbe
Pogledaj originalni članak

Hrvatski gimnastički reprezentativac Tin Srbić nije uspio ponoviti odličnu vježbu iz kvalifikacija te je u finalu prvog natjecanja za Svjetski kup u novoj sezoni, koje je održano u Melbourneu, osvojio sedmo mjesto.

Za razliku od kvalifikacijskog nastupa za koji je zaradio visoku ocjenu 14.633 i podijelio prvo mjesto, Srbić je u finalu pao sa sprave te je s ocjenom 13.266 u finalu završio kao sedmi.

Japanac Hidetaki Miyachi, s kojim je naš reprezentativac podijelio prvo mjesto u kvalifikacijama, nije napravio pogrešku te je s ocjenom 14.733 osvojio prvo mjesto zahvaljujući boljoj izvedbi svoje vježbe. Naime, s istom je ocjenom natjecanje završio Nizozemac Epke Zonderland, ali je osvojio srebrnu medalju zbog više startne ocjene. Brončana medalja pripala je Kinezu Chenglongu Zhangu koji je za svoju vježbu osvojio 14.333 bodova.

Sljedeći natjecanja za Svjetski kup bit će održano od 14. do 17. ožujka, a domaćin je glavni grad Azerbajdžana Bakuu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
15:33 25.02.2019.

više sreće slijedeći put..!!!!!!!!!!!!!!

HW
hwy2hell
12:03 24.02.2019.

Srbić?