Ostala bez prihoda

Teška odluka! Razmišljam o poslu prodavačice u supermarketu

Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Wimbledon 2019 - Day Five - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Wimbledon 2019 - Day Five - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL
Wimbledon 2018 - Day Three - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
04.04.2020.
u 12:26
Broady je, istina, od turnirskih nastupa zaradila skoro 1,3 milijuna USD (prije dvije godine bila je 76. na svijetu), ali to - s obzirom na visoke troškove u tenisu - nije nagrada od koje se moglo nešto više uštedjeti za budućnost
Pogledaj originalni članak

Teniskih turnira neće biti najmanje do 13. srpnja i to je veliki (prije svega financijski) šok za tenisače i tenisačice, posebno one ispod 300. mjesta.

Jedna od takvih je i 30-godišnja Britanka Naomi Broady, 499. tenisačica svijeta u pojedinačnoj konkurenciji. U konkurenciji parova je 142., a ima i jedan naslov. Ali sve to ne pomaže joj puno:

- Tenis je individualni sport i mi moramo zarađivati. A bez igranja nema ni zarade, to je jednostavno. Gledala sam kako rade supermarketi, posebno na početku krize kad im je trebalo osoblje. Razmišljam o poslu prodavačice, zašto ne? Jer tko zna kad ćemo ponovno zaigrati, a od najavljene pomoći nama niže rangiranim tenisačima i tenisačicama još ništa - zavapila je Britanka. 

Broady je, istina, od turnirskih nastupa zaradila skoro 1,3 milijuna USD (prije dvije godine bila je 76. na svijetu), ali to - s obzirom na visoke troškove u tenisu - nije nagrada od koje se moglo nešto više uštedjeti za budućnost.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TR
Travno221
13:30 04.04.2020.

Posao prodavačice u doba koronavirusa?! Ja bih radije živio malo skromnije i štedio. Mi ni ne shvaćamo kako smo (bili) bahati i raskalašeni...