NA MASTERSU

Tenisačica usred meča izvadila škare i onda napravila nešto neočekivano

Foto: Printscreen Instagram
Kuznjecova
Foto: Reuters
Kuznjecova
Foto: Reuters
Kuznjecova
Foto: Reuters
Kuznjecova
Foto: Reuters
Kuznjecova
25.10.2016.
u 13:30
"Svaki put kada sam udarila lopticu, smetala mi je kosa. Pomislila sam što mi je sada važnije, kosa koja može narasti ili meč. Ni sama ne znam koliko sam kose odrezala, samo sam pokušala izvući najbolje od sebe", objasnila je nakon meča.
Pogledaj originalni članak

Ruska tenisačica Svjetlana Kuznjecova iznenadila je publiku tijekom meča protiv Poljakinje Agnieszke Radwanske na završnom Mastersu u Singapuru nakon što je uzela škare u ruku i ošišala kosu.

Kuznjecova je u trećem setu zatražila pauzu te se ošišala. To joj je očito pomoglo jer je na kraju nakon preokreta slavila sa 7:5, 1:6, 7:5. Poljakinji nije pomoglo ni što je kod 5:4 imala meč-loptu.

– Svaki put kada sam udarila lopticu, smetala mi je kosa. Pomislila sam što mi je sada važnije, kosa koja može narasti ili meč. Ni sama ne znam koliko sam kose odrezala, samo sam pokušala izvući najbolje od sebe – objasnila je nakon meča.

>> Teniski savez objasnio situaciju sa stipendijom koju je dobivao Čilić: 'On je jedan od najsvjetlijih primjera'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.