ispadanje iz Lige prvaka

Talijanski mediji: Juventus smijenio Sarrija

Foto: Reuters/Pixsell
Maurizio Sarri
Foto: Newscom/PIXSELL
Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
Maurizio Sarri
08.08.2020.
u 15:31
Juventus je osvojio naslov talijanskog prvaka devetu godinu zaredom, ali je eliminiran iz Lige prvaka sinoć u osmini finala
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvak Juventus smijenio je trenera Maurizia Sarrija nakon sinoćnjeg ispadanja iz Lige prvaka u osmini finala, javljaju talijanski mediji u subotu.

"Corriere dello Sport" i Sky su objavili da je 61-godišnji trener smijenjen što je potvrdilo višednevna nagađanja.

"Maurizio Sarri je smijenjen, i to samo što nije postalo službeno", piše "Gazzetta dello Sport" na svojim stranicama.

Juventus je osvojio naslov talijanskog prvaka devetu godinu zaredom, ali je eliminiran iz Lige prvaka sinoć u osmini finala. Prvu utakmicu osmine finala Lyon je dobio 1-0, a iako je u uzvratu Juventus sa 2-1 pobijedio Olympique Lyonnais, ispao je jer je francuski klub postigao pogodak u gostima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
17:15 08.08.2020.

Tako mu i treba, otkanto si Mandžu, čovjeka koji je najviše mogao da povuče i žrtvuje se.