NA LISTI ŽELJA

Talijani poludjeli za Hrvatima: Bologna želi Blaževića i Santinija

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Talijani poludjeli za Hrvatima: Bologna želi Blaževića i Santinija
01.05.2013.
u 15:09
Talijanski prvoligaš Bologna napravila je listu želja za sljedeću sezonu, a među njima se nalaze i dva Hrvata - vratar Goran Blažević i napadač Ivan Santini.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski igrači hit su na Apeninskom poluotoku. Talijanski prvoligaš Bologna napravila je listu želja za sljedeću sezonu, a među njima se nalaze i dva Hrvata - vratar Goran Blažević i napadač Ivan Santini.

Talijanski mediji pišu da Blažević želi zaigrati u Serie A i da se u Bologni se nadaju da će ga Hajduk pustiti zbog teške financijske situacije u kojoj se klub nalazi. 26-godišnji Blažević je povremeni hrvatski reprezentativac, a u Hajduk je prošle sezone došao iz Šibenika.

Tri godine mlađi Santini trenutno je na posudbi u Freiburgu. Njemački ga je klub doveo nakon što je u dresu Zadra bio vodeći strijelac HNL-a.

Bologna je trenutno jedanaesta momčad lige s osam bodova više od granice ispadanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.