3 plus 5 mil. eura

Brozović sutra na pregledu u Milanu, Dinamo ga posuđuje Interu na godinu i pol

Foto: corrieredellosport.it
Brozović sutra na pregledu u Milanu, Dinamo ga posuđuje Interu na godinu i pol
23.01.2015.
u 15:00
U slučaju Brozovićeva prelaska u Inter, vjerojatno će propasti dolazak Hajdukova Tina Sušića.
Pogledaj originalni članak

Nakon Milana, Arsenala i drugih klubova koji su se spominjali kao novo odredište Marcela Brozovića to će ipak biti Inter!

Nakon što trener Mancini nije uspio ispuniti želju i u klub dovesti preskupe defenzivne veznjake Lucasa Leivu i Maria Suareza, Inter se okrenuo Dinamovu igraču.

On bi, poput Duje Čopa koji je nedavno otišao na posudbu u Cagliari do ljeta kada bi ga talijanski prvoligaš trebao otkupiti od Dinama, u sličnom aranžmanu trebao preseliti u Milano.

Sky Sport navodi kako bi posao trebo biti sklopljen ovog vikenda, a Brozović će sutra biti na liječničkom pregledu u Milanu. Dinamo će veznjaka Interu posuditi na godinu i pol za 3 milijuna eura, a za otkup ugovora Talijani će morati izdvojiti još pet milijuna eura.

Talijani još navode kako su Inter i Dinamo u odličnim odnosima još od transfera Matea Kovačića.

Ujedno, u slučaju Brozovićeva prelaska u Inter vjerojatno će propasti dolazak Hajdukova Tina Sušića.

>>Evo što Mamić kaže o sastavu za proljeće, odlasku Brozovića i sebi kao treneru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

MA
majstor1
11:54 23.01.2015.

Toma mislim da tebi fali razumjevanja i to poprilicno ako uopce ides usporedivati prodaju igraca izmedu Hajduka i Dinama(Dinamo pun Hajduk nema za jogurt) a i ne vidim bas neke greske koje je Dinamo do sada napravio sto se tice prodaje ,kupovina je druga prica

MA
MagnusJohnson
12:59 23.01.2015.

Neki dan pročitao kako hajdukovi medijski plaćenici nakon što su gotovo mjesec dana govorili "Sušić je sigurno u Interu, ostaju detalji", "Sušićev transfer u Inter je gotova stvar", da bi sad bilo "Inter odustaje od Sušića jer imaju financijskih problema"...da bi dva dana kasnije izašla priča da zapravo žele Brozovića za osam milijuna eura, shvatili su zašto bi davali pet milijuna (ako je to uopće bila cijena) za nekog igrača propalog hajduka, kad mogu dati malo više za boljeg i to još reprezentativca.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
13:12 23.01.2015.

realna cijena 8 miljuna eura plus bonusi znaci 10 miljuna eura , a i Brozovic sigurno ima kvalitetu za prvih 11 Intera