Fabijan Buntić

Talentirani hrvatski vratar prešao u bundesligaša Ingolstadt

Foto: fcingolstadt.de
Talentirani hrvatski vratar prešao u bundesligaša Ingolstadt
23.06.2016.
u 18:13
Profesionalni ugovor vrijedit će mu do 30. lipnja 2018. godine, a mladi vratar prošao je uglednu Stuttgartovu školu za golmane.
Pogledaj originalni članak

Budesligašu Ingolstadtu pošlo je za rukom pridobiti obećavajućeg golmanskog talenta i od 1. srpnja 19-godišnji Fabijan Buntić prijeći će iz Stuttgarta u njegove redove. 

Profesionalni ugovor vrijedit će mu do 30. lipnja 2018. godine, a mladi vratar prošao je uglednu Stuttgartovu školu za golmane.

- Buntić ima sve kvalitete koje suvremeni vratar mora imati kako bi mogao nastupati u Bundesligi. Radujemo se što se Fabijan od svih ostalih ponuda odlučio upravo za nas - poručio je Thomas Linke, sportski direktor Ingolstadta.

Fabijan (1,94 m visoki vratar), koji posjeduje njemačku i hrvatsku putovnicu, odigrao je već mnogo utakmica za U18 i U19 reprezentaciju Hrvatske.

- Nakon sportske naobrazbe kod Stuttgarta jako se radujem ovom izazovu u Ingolstadtu. Dat ću sve od sebe i ujedno od iskusnijih vratara još mnogo toga naučiti kako bih se što brže razvio u vrhunskog vratara - kazao je Buntić.

>>HNS, u akciju! Mladog hrvatskog diva Stuttgart već gura u prvi sastav

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.