Spust

Svindal najbrži na terningu u Val Gardeni, Zrnčić-Dim 35.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Svindal najbrži na terningu u Val Gardeni, Zrnčić-Dim 35.
16.12.2015.
u 16:33
Drugoplasirani Amerikanac Steven Nyman je za Norvežaninom zaostao 23 stotinke, a njegov sunarodnjak Travis Ganong bio je treći sa zaostatkom od 42 stotinke.
Pogledaj originalni članak

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal bio je najbrži na treningu spusta održanom na stazi u Val Gardeni, a hrvatski reprezentativac Natko Zrnčić-Dim za njim je zaostao 2.52 sekundi te zauzeo 35. mjesto.

Svindal je bio jedan od trojice skijaša koji su stazu u Val Gardeni uspjeli svladati za manje od dvije minute (1:59.34). Drugoplasirani Amerikanac Steven Nyman je za Norvežaninom zaostao 23 stotinke, a njegov sunarodnjak Travis Ganong bio je treći sa zaostatkom od 42 stotinke.

U četvrtak je na rasporedu posljednji trening. Skijaši će u petak u Val Gardeni voziti utrku super G-a za Svjetski kup, a u subotu je na rasporedu spust. Natko Zrnčić-Dim bit će jedini hrvatski predstavnik na tim utrkama.

>>Hircheru veleslalom, Zubčić osvojio vrlo dobro 13. mjesto

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SC
schwertransport
21:21 16.12.2015.

Pa on nije ni hepo kocka a kamoli dim