Na naslovnici ESPN-a

Svi sanjaju golu Anu Ivanović

Foto: Pixsell
Svi sanjaju golu Anu Ivanović
04.11.2009.
u 11:07
Časopis ESPN sljedeće je godine odlučio izdati posebno izdanje The Body Issuea, a brojni obožavatelji već su počeli raspravljati koga bi htjeli vidjeti bez krpica na sljedećoj naslovnici.
Pogledaj originalni članak

Ove je godine na listopadskoj naslovnici bila prva tenisačica svijeta Serena Williams. 28-godišnja Amerikanka na sebi nije imala ništa, a mnogi su bili oduševljeni slikama koje su vidjeli. Tim tragom na sljedećoj naslovnici obožavatelji žele vidjeti Anu Ivanović.

Uz nju vrlo visoko kotira i danska tenisačica Caroline Wozniacki, ali čini se da se barem za sada još ne može mjeriti s Ivanović.


Ana se često već nalazila na naslovnicama mnogih časopisa, pa se čini da bi uredništvo popularnog časopisa moglo uslišiti želje svojih čitatelja diljem svijeta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:21 05.11.2009.

Kad se već accidde razmeče sa srpstvom, vredi onda i reči da joj je 1 od roditelja Hrvat. I onda opšta istina: lepe Srpkinje najviše vole Hrvate.

DA
dabar
19:33 18.12.2009.

Za mene nije bitno ko je koje nacionalnosti , al samo jedna ispravka. Ani ivanovic oba roditelja su srbi.Cisto da se zna .

AR
artini
15:16 04.11.2009.

Haha accidde, jesi ti na acid tripu