SPLIT Švedska - Kuba 41-14

Šveđani rekordno već prvog dana - 27 razlike

17.01.2009.
u 20:19
Pogledaj originalni članak

U utakmici 1. kola skupine B Svjetskog prvenstva u splitskog Spaladium Areni Švedska je svladala Kubu sa 41-14 (19-7). Pred 3.000 gledatelja sudili su El Moalmi i Shaban Ali iz Egipta.

Nikakvih iznenađenja nije bilo niti u drugom susretu dana B skupine Svjetskog prvenstva koja se igra u Splitu. Šveđani nsu bez problema svladali sastav Kube sa 41-14. Dvoznamenkastu razliku u svoju korist Šveđani su stekli već tijekom prvog poluvremena, koja je u nastavku susreta rasla iz minute u minutu.

Švedska će u 2. kolu u nedjelju odmjeriti snage sa Španjolskom s početkom u 18.30 sati.

ŠVEDSKA: Sjostrand, Sandstrom; Gustafsson 5, Lundstrom 5, Andersson 1, Kallman 6, Karlsson 4, Lennartsson 6, Doder 5, Arrhenius 2, Larholm 3, Carlen 2, Karlsson i Jakobsson 2

KUBA: Quintana, Iglesia; Turino 2, Rodriguez, Marti, Diaz de Armas 5 (2), Fernandez, Cuni 2, Echevarria, Carol 3, Tomasen, Amador, Robles, Rios 2

SEDMERCI: Švedska 2 (2), Kuba 2 (2)

ISKLJUČENJA: Švedska 12 minuta, 4 minute


britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr