VEDRAN JEŠE

''Sve mi je krenulo po zlu kada su likvidirali Pokrovca''

Foto: 'Luka Klun/PIXSELL'
''Sve mi je krenulo po zlu kada su likvidirali Pokrovca''
07.01.2010.
u 08:15
- Iz Dinama sam otišao u bogati švicarski Thun i, zamislite, klub bankrotira. U Izraelu nisu sa Švicarcima pronašli interes i sad igram u Sarajevu - kaže Ješe.
Pogledaj originalni članak

Zlatko Kranjčar vidio ga je kao hrvatskoga nogometnog reprezentativca. Turnir u Hong Kongu ostat će jedina dva nastupa Vedrana Ješe (28) za kockaste. U sljedeće četiri godine Vedran Ješe je potpuno nestao. Jedno se vrijeme kao trakavica provlačio njegov raskid veze s popularnom RTL-ovom voditeljicom Tatjanom Jurić.

Kuže me izbrisao

– O tome nemam što reći. Bilo je davno – počeo je Vedran Ješe.

Ali, bilo je nekih nekorektnih izjava u medijima.

– Zbog svega toga tri godine nisam razgovarao ni s jednim hrvatskim novinarom. A jedino je istina da sam se s Tatjanom Jurić razišao korektno.

No, nakon odlaska iz Hrvatske Ješi se nogometno izgubio trag.

– Sve je nizbrdo krenulo kada su ubili mog nogometnog zastupnika Dinu Pokrovca. Naime, s njim nisam potpisao ugovor, bio je iznimno pošten i korektan prema meni pa to i nije bilo potrebno. No, nakon toga se više o meni nitko nije brinuo.

Možda nakon Pokrovca nitko više nije želio raditi s vama. Jer, ipak je riječ o čovjeku iz sumnjiva miljea?

– Ne znam, ali kažem da nisam imao prema njemu nikakvih potraživanja niti on prema meni.

Kada su Pokrovca likvidirali, ni Josip Kuže više nije Ješu stavljao u momčad Dinama.

– Ne želim to dovoditi u vezu, ali nisam želio sjediti na klupi. Otišao sam u Inter, pa se pojavio Thun, koji se borio za ulazak u Ligu prvaka.

No, ni u Švicarskoj nije bilo sreće i uspjeha.

– Nisam se odmah izborio za mjesto u momčadi, nakon toga su me posudili u Izrael, a u međuvremnu je Thun bankrotirao. To se samo meni može dogoditi, da propadne klub u Švicarskoj. Očito sam se negdje zamjerio sreći.

HNL malo bolji

Danas sreću traži u Olimpiku iz Sarajeva, novom prvoligašu.

– Bilo mi je najvažnije da igram, ponuda iz Sarajeva bila je korektna. Nije to velik novac, no zadovoljan sam. Kada bih usporedio HNL i Premierligu BiH, tada bih rekao da je gornji dom ovdje podjednak HNL-u, samo bi Dinamo i u BiH odskakao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OH
ohoho
08:33 07.01.2010.

odi u istru tamo im treba dobar stoper...

JM
Jean-Michel_Nicolier
10:11 07.01.2010.

Kaže Ješe: \"To se samo meni može dogoditi, da propadne klub u Švicarskoj.\" Kako li su samo bankrotirali ako im je on bio jedini na plaći.