Hoost je ambasador

Sve je spremno za još jedan borilački spektakl u Splitu

Foto: Vecernji.hr
WMAG
Foto: Vecernji.hr
WMAG
Foto: Vecernji.hr
WMAG
03.07.2017.
u 11:35
Jedan od ambasadora WMAG Croatia je borilačka legenda i višestruki  K1 šampion Ernesto Hoost.
Pogledaj originalni članak

Sve je spremno za organizaciju još jedne velike sportske borilačke priredbe koja će se krajem ovog mjeseca održati u Splitu!  
Naime, u organizaciji JJK Teama Uragan te uz pokroviteljstvo predsjednice RH gđe Kolinde Grabar Kitarović, Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita od 28. do 30. srpnja ove godine grad Split će biti domaćin još jednih Svjetskih igara borilačkih sportova (WMAG 2017) na kojem se očekuju nastupi većeg broja sportaša iz više država. 

Prema najavi organizatora, osim  iz Hrvatske, prijavljeni su i natjecatelji iz Njemačke, BiH, Španjolske, Rusije, Srbije, SAD-a, Crne Gore, Slovačke, Turkmenistana, Ukrajine, Irana, Azerbajdžana, a broj prijava će još rasti. 

Tako će u sportskoj dvorani Gripe kroz tri dana gledatelji moći uživati u natjecanjima više borilačkih stilova poput jujitse, grapplinga, MMA, karatea, samba i kickboxinga. Sudeći prema dosadašnjim godinama očekuje se veliki interes splitske publike koja voli ovakve dinamične i atraktivne borilačke sportove kao i sve veći broj stranih gostiju i novinara.  

Svakako vrijedi istaknuti da je JJK Uragan već dokazao da je uspješan tehnički organizator niza borilačkih priredbi kako domaćeg tako i međunarodnog karaktera pa je ova višegodišnja organizacija Svjetskih igara borilačkih sportova (WMAG) nastavak niza ozbiljnih i velikih projekata kojima se JJK Uragan kao organizator može pohvaliti. 
 
Zanimljivost ovogodišnjeg natjecanja je u tome što će u sklopu WMAG-a biti održano službeno Svjetsko prvenstvo u combat jujitsi na kojem se očekuje rekordan broj natjecatelja, a pored toga veliku pozornost privlači Otvoreni svjetski kup u grapplingu i MMA-u gdje posebno iz godine u godinu dominiraju borci iz država bivšeg SSSR-a koji daju posebnu draž ovom natjecanju.  

Respektabilno zvuči činjenica da je u zadnjih nekoliko godina u sklopu istog projekta u Splitu nastupilo preko 1000 natjecatelja iz više od 20 država svijeta koji su se natjecali u više borilačkih stilova. 
 
Puno velikih borilačkih imena iz Hrvatske i svijeta pružilo je podršku ovom projektu, a jedan od ambasadora WMAG Croatia je borilačka legenda i višestruki  K1 šampion Ernesto Hoost

Očekuje nas pravo vruće ljeto na splitskim Gripama gdje adrenalina sigurno neće nedostajati! 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.