NBA LIGA

Svaka čast Steph Curry, ali kralj je još uvijek LeBron James

Foto: Reuters/PIXSELL
Svaka čast Steph Curry, ali kralj je još uvijek LeBron James
25.12.2015.
u 20:00
ESPN provjerava 'puls javnosti' od 1994. godine i to svaka četiri mjeseca, a James je najpopularniji košarkaš u NBA ligi posljednjih deset kvartala.
Pogledaj originalni članak

Zvijezda Cleveland Cavaliersa LeBron James i dalje je najpopularniji košarkaš u NBA ligi u anketi američkog sportskog programa ESPN.

James je u tradicionalnoj anketi sakupio 22,4 posto glasova, na drugom mjestu je najbolji igrač Los Angeles Lakersa Kobe Bryant sa 13,9 posto glasova, dok je treće mjesto osvojio prošlogodišnji MVP, član prvaka Golden State Warriorsa Stephen Curry sa 12,5 posto glasova.

Međutim, Curryja može utješiti kako je košarkaš s najbržim usponom na ljestvici. Prije samo godinu dana sakupio je oko dva posto glasova, a nakon što je prošle sezone predvodio Warriorse do naslova prvaka probio se na treću poziciju preskočivši Kevina Duranta iz  Oklahoma City Thundera.

Branič Golden Statea ima i 'najprodavaniji' dres u NBA ligi. Po broju prodaje na drugom mjestu je James, a treći je  Bryant.

ESPN provjerava 'puls javnosti' od 1994. godine i to svaka četiri mjeseca, a James je najpopularniji košarkaš u NBA ligi posljednjih deset kvartala.

>> Pogledajte kako je Gasol 'osramotio' LeBrona pred Obamom!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.