demantira tučnjavu

Svaguša: Provocirao me znanac i to je bio privatni sukob!

Foto: Ivana Ivanović/VLM
Svaguša: Provocirao me znanac i to je bio privatni sukob!
30.11.2009.
u 18:23
Svaguša kaže da je sve ostalo na riječima, šake nisu radile. Predsjedniku Hajduka smeta što ga proglašavaju krivim i kad nije kriv.
Pogledaj originalni članak

I kada nije kriv, kriv je. I kad se ne sukobljava s navijačima, spočitava mu se da to čini. Nije lako predsjedniku Hajdukove uprave Jošku Svaguši u posljednje vrijeme, prate svaki njegov korak, snimaju svaku gestu.

Stare nesuglasice

Tako su se jučer u nekim medijima pojavile tvrdnje da se Svaguša u nedjelju rano ujutro potukao s navijačima Hajduka u noćnom klubu Tropic na splitskim Bačvicama. Svaguša je to demantirao tvrdeći da to nema veze s istinom.

– Nisam se tukao, a pogotovo ne s navijačima. Dogodio se tek verbalni sukob, privatni, koji nema nikakve veze s Hajdukom. Pokušao me isprovocirati čovjek koji je to i prije činio i kojega poznajem. Nešto mi je dobacivao, ja sam mu odbrusio, no bio je jako neugodan, pa su došli i redari i izveli ga iz lokala. To je cijela istina, zaista nemam razloga lagati – kazao je Svaguša.

Također nije točno, tvrdi Svaguša, da utakmicu između Hajduka i Osijeka na Poljudu, nekoliko sati prije spomenutog sukoba, nije gledao.

– Istina je da nisam bio u svečanoj loži, no nije to jedino mjesto s kojeg se vidi teren! Pola subote proveo sam u klupskim prostorijama, stigao sam oko 14 sati, a napustio ih 15 minuta nakon ponoći – objašnjava Hajdukov predsjednik.

Razgovor s Torcidom

Smeta Svaguši što ga se stavlja u negativan kontekst kada za to nema razloga, pogotovo u vrijeme kada pokušava izgladiti sve probleme u odnosima s navijačima.

Na njegovo je inzistiranje Nadzorni odbor Hajduka na prvoj sjednici imenovao radnu skupinu koja će sjesti za isti stol s Torcidom i porazgovarati o svemu, tako i o njezinu Kodeksu. Navijačima je obećano da će njihovi zahtjevi, nakon razgovora i dorade, biti prihvaćeni te da će i oni sudjelovati u obilježavanju stotog rođendana kluba. Svaguša je dao svoju riječ, a navijači to pamte.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.