UEFA

Superkup u Budimpešti ipak pred gledateljima

Foto: Reuters/Pixsell
Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/Pixsell
Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/Pixsell
Aleksander Čeferin
25.08.2020.
u 19:04
Na utakmici 24. rujna na stadionu Puškaš Arena u Budimpešti bit će dopušten ulaz za 30 posto kapaciteta stadiona, što znači da bi na tom novom stadionu nazočilo oko 20.000 gledatelja
Pogledaj originalni članak

Utakmica UEFA Superkupa između Bayerna i Seville u Budimpešti ipak će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja, priopćila je UEFA.

Na utakmici 24. rujna na stadionu Puškaš Arena u Budimpešti bit će dopušten ulaz za 30 posto kapaciteta stadiona, što znači da bi na tom novom stadionu nazočilo oko 20.000 gledatelja.

Za pokal Superkupa igrat će europski prvak Bayern i osvajač Europske lige Sevilla.

Iz UEFE navode da će se sve ostale utakmice pod njenom ingerencijom i dalje igrati bez gledatelja.

"Važno je da se nogomet vratio u ovim teškim vremenima, iako su utakmice bez gledatelja oduzele dio emocija i dušu. Zato smo u suradnji s Mađarima voljni napraviti eksperiment i na Superkupu vratiti barem dio gledatelja", kazao je predsjednik UEFE Aleksander Čeferin.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.