Engleska liga

Sunderland je nakon deset utakmica napokon pobijedio

Foto: Reuters/PIXSELL
Sunderland
Foto: Reuters/PIXSELL
Leicester - Watforg
Foto: Reuters/PIXSELL
Sunderland
Foto: Reuters/PIXSELL
Leicester - Watforg
Foto: Reuters/PIXSELL
Leicester - Watforg
Foto: Reuters/PIXSELL
Sunderland
Foto: Reuters/PIXSELL
Leicester - Watforg
Foto: Reuters/PIXSELL
Leicester - Watforg
06.05.2017.
u 18:10
Manchester City kod kuće je pobijedio Crystal Palace sa 5:0. Momčad Pepa Guardiole odlično su krenuli u utakmicu i ranim pogotkom najavili golijadu
Pogledaj originalni članak

Lisci su izborili drugu pobjedu u nizu. U 36. kolu engleske lige Leicester je na svom King Power stadionu nadjačao Watford sa 3:0. Strijelci za domaću momčad bili su Ndidi (38), Mahrez (58) i  Albrighton (90+3).

Sunderland je nakon deset utakmica napokon pobijedio. Crne mačke su u gostima nadigrale Hull sa 2:0. Mreže su mirovale do 69. minute kada je zabio Jones, a u 92. minuti mrežu je zatresao i Defoe. 

Bournemouth je na svom terenu igrao protiv Stokea 2:2. Prvi gol na utakmici zabio je u svoju mrežu Bournemouthov branič Mousset u 33. minuti nakon udarca iz kuta. Domaćini su izjednačili u 62. minuti, strijelac je bio Stanislas. No Stoke je ponovno poveo u 73. minuti preko Mame Dioufa. U 81. minuti Shawcross je zabio autogol za konačnih 2:2.

WBA je remizirao u gostima kod Burnleya 2:2. Strijelac za vodstvo Burnleya bio je Vokes u 56. minuti. WBA je do izjednačenja došao u 66. preko Rondona koji se dobro snašao ispred Burnleyjevih vrata, Dawson je u 78. minuti zabio za 1:2. Četiri minute prije kraja utakmice bod domaćinima donio je svojim drugim golom Vokes. 

Manchester City kod kuće je pobijedio Crystal Palace sa 5:0. Momčad Pepa Guardiole odlično su krenuli u utakmicu i ranim pogotkom najavili golijadu.

U 2. minuti zabio je Silva. No strijelci su se raspucali tek u nastavku. Kompany (49), De Bruyne (59), Sterling (82) i Otamendi (90+2) bili su strijelci za uvjerljivu pobjedu Cityja.

Poredak: Chelsea (-2) 81 bod, Tottenham (-1) 77, Manchester City (-1) i Liverpool (-1) po 69, Manchester United (-2) 65, Arsenal (-3) 60, Everton (-1) 58...

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.