Napad na kolonu

Sukob BBB-a i Torcide: masovna tučnjava huligana na autocesti

Foto: Facebook/Screenshot
BBB i Torcida
02.12.2018.
u 23:16
Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo 35 pripadnika BBB-a i 40 torcidaša
Pogledaj originalni članak

U subotu se na autoputu prema Splitu dogodio incident u kojem su sudjelovali pripadnici navijačkih skupina BBB i Torcide.

Navijači splitske momčadi vraćali su se iz Zagreba s utakmice Rudeš - Hajduk, kada su na njihova vozila počeli bacati razne predmete.

Pogledajte video incidenta (preuzeto sa stranice Hrvatske navijačke skupine):

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo 35 pripadnika BBB-a i 40 torcidaša. Navodno je nekoliko pripadnika Torcide ostalo ležati na cesti nakon napada. 

Video tučnjave kruži društvenim mrežama, a objavljen je na Facebooku Hrvatske navijačke skupine, pa tako na jednom Instagram profilu u opisu snimke piše kako su Boysi napali Torcidu.

Na drugoj snimci vidi se tučnjava te se netko viče: 

- Dinamo! Dinamo! Ubij! Ubij! Ubij!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 103

NI
nik83
23:33 02.12.2018.

Policija bi se trebala pozabaviti iskorjenjivanjem ovih narkomana umjesto da kažnjava bećare zbog pjevanja. Inače, standardno se kaže autocesta, a ne autoput.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:30 02.12.2018.

U Hrvatskoj nema autoputa gospodo novinari.

OK
okolo
23:29 02.12.2018.

začudo lora se ne javlja, nasilje ne osuđuje ni milorad, cms se ne zgraža, ni nadležna ministarstva se ne javljaju...bit ce svima odgovara da se hrvati međuse mlate