Poželio svima sreću

Šuker: Liga 10 daje plodove, svjedočimo preporodu nogometa

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Šuker: Liga 10 daje plodove, svjedočimo preporodu nogometa
27.08.2014.
u 18:08
- Ovo je prilika da navijamo jedni za druge, da se veselimo uspjehu svakog hrvatskog kluba jer je svaki dobar rezultat značajan za hrvatski nogomet
Pogledaj originalni članak

Hrvatski klubovi ove sezone ostvaruju odlične rezultate u europskim natjecanjima. Prvi put u povijesti imamo četiri kluba u doigravanju za Europsku ligu, a ostvarili su i dobre rezultate u prvim utakmicama. Sutra ih očekuju uzvrati, a tim povodom oglasio se predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Svjedočimo pravom preporodu hrvatskih klubova u Europi i kamo sreće da sva četiri predstavnika završe u skupini Europske lige. Liga 10 daje očigledne plodove, kako u kvaliteti onoga što viđamo svaki tjedan na našim stadionima, tako i u Europi. Lijepo je vidjeti pozitivnu atmosferu na stadionima, kvalitetan rad struke, organizacijski iskorak koji čine ti klubovi, a najviše kvalitetan nogomet koji Dinamo, Hajduk, Rijeka i Split pokazuju na terenu, rekao je Šuker za službenu stranicu HNS-a, a zatim dodao:

- Ovo je prilika da navijamo jedni za druge, da se veselimo uspjehu svakog hrvatskog kluba jer je svaki dobar rezultat značajan za hrvatski nogomet. Dajmo im zajedno podršku i poželimo da u petak u Monte Carlu budu četiri naša predstavnika. I neka ovi uspjesi budu smjernica i drugim hrvatskim klubovima, dokaz da se kvalitetnim radom i ulaganjem može napraviti lijep uspjeh.

>>Čačić: Dinamo se mora nametnuti Rumunjima koji vjeruju u čudo

>>Sve je na strani Dnipra. Osim Hajdukova optimizma i 30 tisuća ludih navijača

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
majusko
20:02 27.08.2014.

Svak cast nasim klubovima. Inace gledam sve utakmice 1Hnl i nosam mozda u sezoni pogledao 2 lose utakmice.

MI
mirsaanjac
18:20 27.08.2014.

Nista od te Rijeke ( ni Keka) ne bi bilo da im Mamic nije poslao 6 igraca. Napokon su i nasi klubovi shvatili da moraju suradjivati . Hajduk je jos jedini koji to ne razumije.

DI
dioklecijan
18:13 27.08.2014.

Puno važnija je privatizacija Splita i Rijeke. To se ne spominje.