Ostvario prijetnju

Sudac Bruno Marić traži od Uefe milijun eura odštete za duševne boli!

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Sudac Bruno Marić traži od Uefe milijun eura odštete za duševne boli!
13.05.2011.
u 12:09
Danas je na bjelovarskom sudu nogometni sudac Bruno Marić podignuo tužbu protiv Uefe.
Pogledaj originalni članak

Marić od krovne europske nogometne kuće traži milijun eura odštete za duševne boli koje je pretrpio i koje će tek pretrpjeti. Daruvarski djelitelj nogometne pravde također traži i naknadu za nanošenje sramote njemu i njegovoj obitelji.

– Iznos je toliki jer, da smo tražili manje, ismijali bi nas – ističu Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj te dodaju:

– Odlučili smo se za bjelovarski sud jer je najažurniji.

Podsjetimo, prevarant Robin Bokšić predstavio se kao Uefin istražitelj te je ispitivao Marića oko namještanja utakmica u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Rusanovoj ulici. Nakon što je otkriveno da je Bokšić varalica, predsjednik HNS-a Vlatko Marković izjavio je da bi ga šutnuo nogom u stražnjicu da je u trenutku ispitivanja bio u Zagrebu. Sve su optužbe protiv Marića, za sudjelovanje u namještanju nogometnih utakmica, tada odbačene.

– Tužimo i Hrvatski nogometni savez, no od njih ne tražimo nikakvu novčanu odštetu, već samo sudskim putem pokušavamo doći do prepiske između HNS-a i Uefe oko slučaja namještanja utakmica i Bokšićeva ispitivanja Marića jer sumnjamo da HNS taji dokumentaciju – istaknuli su Marić i Gredelj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LU
lucas
14:39 13.05.2011.

Marić je nogometni zločinac

KI
kiiko
12:19 13.05.2011.

dobit ces mrkvu.........

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:27 13.05.2011.

\"– Iznos je toliki jer, da smo tražili manje, ismijali bi nas – ističu Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj\" A ovako te neće ismijat? Već sad tuženik može trljat ruke jer će mu pripast fini iznos na ime parničnih troškova. Naime, bubnuo si tako veliku cifru da je sud ni u ludilu neće utvrdit, sve i da dokažeš postojanje neke štete. Ja sam mislio da je Gredelj ozbiljan čovjek?