VRAĆA SE KUĆI

Subašić više ne želi biti golman, pogledajte gdje će nastaviti karijeru...

Foto: EXPA/PIXSELL
Subašić više ne želi biti golman, pogledajte gdje će nastaviti karijeru...
22.10.2020.
u 11:35
"Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal"
Pogledaj originalni članak

Legendarni golman hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić (35) otkrio je gdje će nastaviti svoju igračku karijeru. I to doslovno – igračku. Naime, Suba je ostao u nogometnim vodama, ovoga puta MALOnogometnim, točnije – u futsalu. A umjesto među vratnice, ovoga će puta trčati po polju. 

Nije zezancija, Suba se bacio na parket i to u rodnom Zadru. Zaigrat će za MNK Varoš Zara Dental Centar koji ga je s ponosom istaknuo kao novoga igrača, piše Sport023.

– Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco, šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra u malonogometnim terminima, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal – kazao je Marko Vukić, voditelj Varoši Zara Dental Centar.

Inače, ondje će viceprvak svijeta i donedavni golman Monaca zaigrati s još ponekom nogometnom legendom poput Dragana Župana i Ivana Ćurjurića. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

RE
RedTree
13:29 22.10.2020.

Hajduče, imaš vratara svjetskog kalibra pred vratima, ali kad su ovi što vode Hajduk znali povući pravi potez!?

NO
Norway
11:49 22.10.2020.

Zadar❤️🇭🇷

Avatar primorac
primorac
12:24 22.10.2020.

Nek ga stve u hajduku u napad sigurno ce bit vise od koristi ovi koji igraju