Copa America

Suarez i Forlan odveli Urugvaj do rekordnog 15. naslova prvaka!

Foto: 'GABRIEL BOUYS'
Suarez i Forlan odveli Urugvaj do rekordnog 15. naslova prvaka!
24.07.2011.
u 23:01
Nogometaši Urugvaja osvojili su ovogodišnju Copa Americu, koja se igrala u Argentini
Pogledaj originalni članak

Urugvajci su u finalu u argentinskog metropoli Buenos Airesu pobijedili Paragvaj 3:0 pogocima Luisa Suareza u 12. te Diega Forlana u 42. i 90. minuti.

Suarezu je to bio četvrti pogodak turnira, samo jedan manje od Peruanca Paola Guerrera, dok su zvijezdi madridskog Atletica golovi u finalu bili prvi na turniru.

Ovim naslovom, prvim nakon 1995. godine, Urugvajci su postali najbolja momčad u povijesti Copa Americe sa 15 naslova prvaka. Dosad su tu titulu dijelili s Argentinom.

Paragvajci će, pak, pričekati neku novu priliku, koju čekaju još od 1979. Tada su naime osvojili posljednji naslov.

Luis Suarez izabran je i za igrača turnira.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
Mamlaz
00:23 25.07.2011.

Ima pravde, Paragvaj nije zaslužio ni doći u finale... A opet, tako sam se veselio Larisi :P Koja dilema.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:09 25.07.2011.

Zasluzena pobjeda, Urugvaj je kvalitetniji tim. Puno borbenosti s obje strane i mozda dva nedosudjena jedanaesterca prvi na pocetku za Urugvaj (igranje rukom) i jedan koji se mogao suditi za Paragvaj.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:46 24.07.2011.

A ja čekao Larisu...kao i većina >;-))