Presretan što se vratio

Strinić: Ova reprezentacija definitivno je kvalitetnija nego Bilićeva iz 2012.

Foto: PA/Pixsell
Ivan Strinić
Foto: Pixsell
Ivan Strinić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ivan Perišić i Ivan Strinić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Ivan Strinić (1)
Foto: Pixsell
Ivan Strinić
Foto: News Syndication/PIXSELL
Ivan Strinić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Ivan Strinić (1)
25.05.2016.
u 20:45
- Čačić i ja susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u Svetom Martinu na Muri marljivo trenira i priprema se za predstojeće Europsko prvenstvo. Pud budnim okom našeg izbornika Ante Čačića, naši igrači treniraju dva puta dnevno, a u petak će protiv Moldavije odigrati i prvi pripremni susret.

- Malo se osjeća umor nakon težih treninga u zadnja dva dana, ali to je normalno u ovom dijelu priprema. Želimo se što bolje pripremiti u naredna dva tjedna kako bismo na EP-u dali svoj maksimum. Razmišljamo prvo o Moldaviji, trebamo pokušati odigrati što bolje, kazao je za stranicu HNS-a Ivan Strinić za koji se nakon dugog izbivanja vratio u reprezentaciju.

- Čačić i ja susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju. S obzirom na to da sam ovdje, naravno da se nadam minutaži, no vidjet ćemo koga će izbornik postaviti. Nisam imao kontinuitet utakmica u Napoliju, ali i to ima dobru stranu jer ću biti odmoran za EP, u najboljim sam nogometnim godinama i dat ću svoj maksimum.

Strinić je pod vodstvom Slavena Bilića igrao na Euru 2012. godine i odradio ga vrlo dobro.

- Imam iskustvo s EP-a 2012. godine i nadam se da ću ponoviti taj turnir, koji je bio dobar za mene, premda nije bio toliko dobar za reprezentaciju jer nismo prošli skupinu. No, igrali smo protiv finalista Španjolske i Italije. Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine. Češka i Turska također imaju svoje kvalitete i bit će teško u svakom dvoboju. Zato moramo ići korak po korak.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PU
Pukovnik10
21:39 25.05.2016.

šalu na stranu,nije još vrijeme za to.

DH
dalibor.hren
10:06 26.05.2016.

Pametno je izjavio Tomas: "Ako im zabijemo rano, mogli bismo povesti!"

ZO
zoom
13:26 26.05.2016.

samo ti striniću ne pametuj jer si teška rupa na lijevom beku, pivarić je za tebe profesor nogometa! mogu se kladiti da će preko tebe padati golovi!