Nije ga vidio

Stravična nesreća na reliju Dakar, kamionom od 3 tone pregazio navijača

Foto: Youtube/Screenshot
Stravična nesreća na reliju Dakar, kamionom od 3 tone pregazio navijača
13.01.2019.
u 12:06
Iz njegove momčadi pravdaju vozača kako nije ni shvatio da je pregazio navijača
Pogledaj originalni članak

Andrej Karginov, 42-godišnji je vozač kamiona koji je 2014. godine pobijedio na reliju Dakar, ali ove godine izbačen je iz natjecanja. Razlog je stravična nesreća u kojoj je iskusni vozač prouzročio na etapi iz Moquegua u Arequipu u Peruu. 

Karginov je sa svojim tri tone teškim kamionom uletio među skupinu navijača, a najteže je stradao 60-godišnji Južnoafrikanac koji je pregažen, javlja Reuters

Srećom, ozljede nisu opasne po život već je riječ o lomu potkoljenice. Ipak, organizatori su odmah nakon nesreće odlučili Karginova izbaciti s natjecanja. Razlog je što se nije zaustavio nakon što je pregazio muškarca. 

Vladimir Čagin, šef Kamaza, momčadi za koju Karginov vozi rekao je kako njegov vozač nije ni vidio da je pregazio navijača. Teško je potvrditi Čaginove riječi, a sve je zabilježeno kamerom. Nesreću možete vidjeti na 5:11 minuta.

Karginov nije bio ni svjestan da je pregazio muškarca. Na usponu se nalazila skupina od pet gledatelja, četvorica su uspjela pobjeći, dok se peti spotaknuo i pao, a preko njegove noge Karginov je prošao sa zadnjim kotačem. Andrej, naravno, nije ni vidio. Bio je uspon i u tom trenutku jedino što vidite kroz vjetrobransko staklo je nebo i vrh brda. Pa on je za nesreću saznao tek kasnije - rekao je Čagin.

>> Pogledajte dramu na parkingu nakon što su ukrali alkohol

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
marcel
12:26 13.01.2019.

a gdje ovi idioti stoje to je strašno

TO
toljaga22
12:17 13.01.2019.

pa nije tak stravično

DM
drazen.muhvic
12:31 13.01.2019.

Sva sreća pa nije bio teži od 3 tone...