ZA SVAKU OSUDU

Strava u Londonu! Igrač Arsenala napadnut noževima, spasio ga suigrač iz BiH

Foto: Firo/DPA/PIXSELL
Mesut Ozil
25.07.2019.
u 22:06
Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima
Pogledaj originalni članak

Mesut Özil, nogometaš Arsenala, napadnut je danas od strane dvojice pljačkaša koji su krenula prema njemačkom igraču dok su u rukama imali noževe!

Daily Mail piše kako se navodno radi o pokušaju krađe automobila, a Özila je spasio bosanskohercegovački reprezentativac i suigrač iz Arsenala Sead Kolašinac koji je goloruk krenuo na napadače. 

Özil se u svom Mercedesu vozio Sjevernim Londonom, a napad je snimljen i nadzornom kamerom. Spasio se bijegom u turski restoran koji se nalazio u blizini, a osoblje restorana pomoglo je igračima. 

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima. 

- Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga netko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu - rekao je jedan od zaposlenika restorana. 

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

CA
Cafa
23:31 25.07.2019.

Ideš, koji car!!! Riskirao život, goloruk na noževe, za suigrača. Da su svi ovakvi...

DH
dalibor.hren
22:49 25.07.2019.

Turčin podvio rep, a Bosanac je Bosanac, ne zna za strah, niti ne razmišlja! Bravo za Kolašinca!

5S
505.scrtom
22:21 25.07.2019.

Pobjegao kao Turčin