rekord Cityja

Stoti premierligaški gol slavljenika Giggsa (video)

Foto: AFP
Stoti premierligaški gol slavljenika Giggsa (video)
28.11.2009.
u 20:03
Lijepi je jubilej večer uoči uoči svog 36. rođendana (rođen je 29. studenog 1973.) ostvario velški vezni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs.
Pogledaj originalni članak

U srazu 14. premierligaškog kola, u gostujućoj pobjedi (4-1) kod Portsmoutha, zabio je svoj stoti prvenstveni pogodak u 534. nastupu.

Brojke se odnose samo na premierligaško natjecanje. Prije no što je dotično, u sezoni 1992./1993 krenulo, Giggs je već odigrao dvije sezone u dresu Manchester Uniteda, tijekom kojih je zabilježio 40 nastupa i zabio pet golova.

Bosanskom je vrataru Portsmoutha Asmiru Begoviću u subotu zabio tri minute prije kraja utakmice krasan gol iz slobodnog udarca za konačnih 4-1.

Do spomena vrijednog ostvarenja došli su u subotnjem srazu 14. kola i nogometaši Manchester Cityja. Izabranici Marka Hughesa ostvarili su domaćim remijem (1-1) protiv Hull Cityja sedmi neodlučeni ishod u Premier ligi zaredom. Riječ je u rekordu natjecanja po uzastopnim remijima jednog kluba.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.