Mali nogomet

Stojkić spašavao Nacional, Inero bolji od Uspinjače

Foto: Luka Klun/VLM
Stojkić spašavao Nacional, Inero bolji od Uspinjače
23.11.2009.
u 15:57
Nacional je izborio i sedmu pobjedu u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Slavio je u sedmom kolu u gostima protiv Kijeva Knina pobjedu 2:1, a veliku je prevagu na terenu donio vratar Zagrepčana Marin Stojkić obranivši barem devet zicera.
Pogledaj originalni članak

Poveo je domaćin pogotkom Jelovčića, a Korab Morina i Carlos okrenuli su omjer u korist Nacionala.

Susret pun neizvjesnosti igrali su i Uspinjača i Inero, a gosti su slavili pobjedu 4:3. Strijelci za domaći sastav bili su Murković, Banović i Matošević, a za Splićane Radan, Radmilo, Klarić i Mijatović.

Ostali rezultati: Torcida – Petrinčica 5:2, Vrgorac – Mejaši 8:6, Novi Marof – Skripta 6:1, Renault Auto Krešo – Bitumina 7:4. Poredak: Nacional 21 bod, Inero 18, Torcida i Novi Marof po 13...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.