DE GEA KATASTROFALNO KIKSAO

Novi debakl Uniteda: Brentford do poluvremena uništio Ronalda i Ten Haga

Foto: David Klein/REUTERS
Novi debakl Uniteda: Brentford do poluvremena uništio Ronalda i Ten Haga
13.08.2022.
u 20:46
Brentford je razmontirao slavni engleski klub koji je potpuno potonuo, nizozemski menadžer ima puno razloga za glavobolje.
Pogledaj originalni članak

Manchester United se nalazi u nezapamćenoj krizi iz koje će se jako teško izvući, pokazuje to i današnja utakmica u gostima kod Brentforda. Već na poluvremenu gubi ogromnih 4:0...

Domaći su poveli vrlo rano već u desetoj minuti, Josh Dasilva pucao je u desetoj minuti prema njegovom golu, naizgled to nije bila teška lopta za španjolskog golmana, no De Gea je užasno loše reagirao.

Već u 18. minuti bilo je 2:0 za Brentford. Mathias Jensen oduzeo je loptu neopreznom Christianu Eriksenu na deset metara od gola, namjestio se i pogodio za 2:0 pored nemoćnog De Gee.

Nakon toga se obrana vragova potpuno raspala i primila još dva pogotka nakon kornera kada je Mee nadskočio Martineza, a za totalnu erupciju na stadionu pobrinuo se Mbuemo.

 

 

Rezultat se od kraja nije mijenjao, United je pretrpio već drugi poraz u početna dva kola uz gol razliku 1:6.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KL
Klavocin
19:46 13.08.2022.

To je zato kaj je trener zabranio alkohol

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:53 14.08.2022.

De Gea kao Dr. Jackyl i Mr. Hide. Smijurija.