NEMA GA NIGDJE

Što se događa sa Šimom Vrsaljkom? Bio je senzacija ruskog SP-a, danas je potpuno nestao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Što se događa sa Šimom Vrsaljkom? Bio je senzacija ruskog SP-a, danas je potpuno nestao
31.01.2023.
u 16:28
Jedan od najboljih bočnih igrača kojih je Hrvatska imala od samostalnost, danas je slobodan igrač i trenutno nema klub
Pogledaj originalni članak

Bivši desni branič hrvatske reprezentacije i osvajač svjetskog srebra 2018. godine u Rusiji, Šime Vrsaljko, danas je slobodan igrač nakon što je tijekom mjeseca studenog raskinuo ugovor s grčkim velikanom Olympiacosom. Vrsaljko je napustio madridski Atletico kako bi imao veću minutažu i spremio se za SP u Kataru, ali se iznenada oprostio od vatrenih te prešao u Pirej. 

Tamo se nije dugo zadržao i sada je tzv. free agent, ali trenutno nema baš nikakvih informacija kako će potpisati za neki europski klub, ili se barem vratiti u domaći HNL. Svojevremeno se pojavila mogućnost prelaska u splitski Hajduk, dok je turski Fenerbahce također bio aktualan, no od toga nije bilo baš ništa. 

Engleski portal Daily Star je bivšeg pouzdanog člana Dalićevih udarnih 11 stavio na popis nogometaša koje klubovi mogu besplatno dovesti na posljednji dan zimskog prijelaznog roka, koji je danas.

- Navijači Atletico Madrida i Hrvatske zauvijek će pamtiti borbene nastupe Šime Vrsaljka u La Ligi, Ligi prvaka i na svjetskom prvenstvu. Nažalost, njegov transfer u Olympiacos prošlog ljeta pokazao se kao katastrofa. Sporazumno je raskinuo ugovor s grčkim velikanom nakon jedva pet mjeseci. S 31 godinom sigurno još ima što za ponuditi, barem kao rezervna opcija za desni bok - piše engleski medij. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GU
Guskaumagli
18:58 31.01.2023.

Umislio se i rasturio obitelj, onda malo ozljede....

Avatar Asterix
Asterix
18:11 31.01.2023.

Ulijenio se.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:34 01.02.2023.

Satrala ga Slovenka.