PAMTIM SAMO SRETNE DANE

Što reći na ovaj potez?! U Dinamu se dosjetili kako se 'obraniti' od gnjeva navijača

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić i Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Nenad Bjelica
16.04.2020.
u 21:18
U sedam sati objava je prikupila preko 1100 komentara navijača (u trenutku pisanja ovog teksta), a većina ih je kritizirala, često i bez biranja riječi
Pogledaj originalni članak

Nenad Bjelica više nije trener Dinama. Očekivan je to ishod sastanka održanog u četvrtak, a Bjelica je pristao na sporazumni raskid ugovora.

Brzo nakon sastanka službena Facebook stranica kluba iz Maksimira objavila je priopćenje u kojem mu se klub zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener njihove momčadi. 

U sedam sati objava je prikupila preko 1100 komentara navijača (u trenutku pisanja ovog teksta), a većina ih je kritizirala, često i bez biranja riječi.

Sat vremena nakon toga, isto su objavili i na Instagramu, ali tamo nema nijednog negativnog komentara. Kako to?

Iskoristio je klub blagodati Instagrama i onemogućio komentiranje te objave, pa smo ostali uskraćeni za glas javnosti na toj društvenoj mreži. 

Naravno, nije ovo praksa koju zagrebački klub često provodi, pa tako u doba 'bračne' idile s Bjelicom, komentari nikada nisu bili zabranjeni. Fotografije gdje se klub iz Maksimira hvali da je rasprodao karte za utakmice Lige prvaka, slavlja nad Atalantom, uspjeha mlade momčadi, sve su to navijači mogli komentirati, a sigurno je i čelnim ljudima bilo drago vidjeti podršku koja je stizala od strane onih zbog kojih se nogomet i igra

Ispod možete vidjeti i fotografiju koja je objavljena prije skoro točno godinu dana, 27. travnja 2019. godine, a u kojem su se pohvalili kako su potpisali novi ugovor s trenerom koji je u četvrtak postao bivši. Naravno, i tada se moglo komentirati. 

Očito će navijači morati pričekati nove uspjehe kluba iz Maksimira kako bi mogli poručiti što misle.

>>> Pogledajte prvu izjavu Nenada Bjelice nakon raskida s Dinamom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:10 16.04.2020.

Pa dobro, to je postalo standardna praksa... Te "blagodati" se koriste i u VL-u, u obliku cenzure "nepodobnih" komentara.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:43 16.04.2020.

mamiću vrati se!

MA
magnum2013
22:46 16.04.2020.

Znamo da ste mnogi tužni zbog ovakovog ishoda, ali vjerujte da Dinamo neće propasti bez Bjelice. Dobio je sve igrače koje je poželio i napravio uspjeh. Sa ovakovom momčadi što znači biti prvi u HR? Prezimiti u Evropi! Što još? Benfika? Šahtar?