VAŽAN SUSRET

Stipić: Oni bi Europu, a mi ostanak u Prvoj ligi, okvir utakmice budi napetost

Stipić: Oni bi Europu, a mi ostanak u Prvoj ligi, okvir utakmice budi napetost
12.05.2021.
u 15:50
Sam okvir ove utakmice budi napetost. Rijeka brani mjesto koje vodi u Europu, a mi mjesto u HNL-u – rekao je trener Slaven Belupa Tomislav Stipić
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Slaven Belupa u 34. kolu Prve HNL dočekuju Rijeku (16 sati). Bit će to četvrti međusobni dvoboj tih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U dva je slavila Rijeka (2:0 i 3:1), a jedan je susret bio neriješen (1:1). Nova tri boda obje momčadi priželjkuju.

– Moja očekivanja uvijek definira situacija u kojoj se nalazimo. Priželjkujem da naša momčad ostvari rezultat i stavi ‘točku na i’. Ipak, Rijeka nije ni momčad ni klub koji mi uobičajeno i u prolazu pobjeđujemo, ali se može dogoditi ako budemo pravi. Sam okvir ove utakmice budi napetost. Rijeka brani mjesto koje vodi u Europu, a mi mjesto u HNL-u – rekao je trener Slaven Belupa Tomislav Stipić.

Njegova momčad trenutačno je u donjem dijelu tablice s 31 bodom, dok je Rijeka četvrta s 52. Glavni sudac utakmice je Fran Jović (Zagreb).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.