HNL NA KONOPCIMA

Štimčevu štetu uz Markovićev blagoslov nije moguće nadoknaditi

Foto: Marko Lukunić
Štimčevu štetu uz Markovićev blagoslov nije moguće nadoknaditi
25.01.2010.
u 11:55
Štimčeva reforma Prve HNL sa 16 klubova brzo se ispostavila neodrživom. Klubovi su pred bankrotom i zazivaju pomoć premijerke.
Pogledaj originalni članak

Udruga Prve HNL je napokn ‘napucala’ projekt začetnika Igora Štimca i suradnika Bože Sušeca s HRT-a “Volim nogomet” visoko preko tribine. Ugovor se pokazao lošim za klubove, dijelom jer su i sponzori zakazali, ali potvrđuje se da je to ipak bio megalomanski projekt za naše prilike.

Kakav nogomet se igra, prema mišljenju gledatelja ne bi bio ni preveliki grijeh da klubovi doista plate da ih se gleda. No, šalu na stranu, ugovor koji je potpisan na kraju se ispostavio neodrživim. Kao i Liga 16, koja je glomazna i nekvalitetna, koje je neke klubove, a koji su sami tamo hrlili već na polovici sezone dovela pred bankrot. Klubovi, koji su to, na žalost, izglasali, iz svojih sebičnih interesa, a što je sve kroz skupštinu HNS-a blagoslovio i Marković i vrh HNS-a.

Sada svi zazivaju pomoć Jadranke Kosor. A kad će već jednom netko biti smijenjen i kad će već jednom netko odgovarati za svoje grijehe?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LU
luena
14:07 25.01.2010.

Kad ih je najbolje ignorirat,zasto citas i komentiras...vidi ovo...ako nesto ignoriram ja ne komentiram...ovaj clanak, iako imam sasvim drugacije misljenje o Flaku je u redu. Dc...super si.

MP
M_P_Thompson
12:57 25.01.2010.

Ima Stimac glavu, ali za druge stvari... Onaj tko mu je dozvolio da se mijesa u HR nogomet treba odgovarati... Stimca treba poslati negdje na kaljenje...

LU
luena
13:54 25.01.2010.

Na kaljenje??...na kakvo kaljenje,njega treba protjerat iz sporta opcenito nogometa...!! Taj unisti sve do cega se dokopa...Trpa se tamo gdje mu nije mjesto...Ne budite smjesni, sa Stimcem smo u nogometu samo nahebali.