Disciplinski sudac odlučio

Stigle kazne: Hajduk pred praznim sjeverom, Andrijašević propušta Dinamo!

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Franko Andrijašević
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Franko Andrijašević
23.11.2016.
u 13:50
Hajduk je recidivist, kažnjen je 16. put zbog istog prekršaja (upotreba pirotehnike i poticanje na nasilje i mržnju) pa će jednu utakmicu igrati pred praznim sjeverom.
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić-Bekić donio je odluke o kaznama za igrače i klubove iz Prve HNL. Tako je igrač Rijeke Franko Andrijašević suspendiran tri utakmice zbog ponižavanja suca, a zbog toga će, između ostalog, pauzirati i u najvećem derbiju protiv Dinama.

Hajduk je recidivist, kažnjen je 16. put zbog istog prekršaja (upotreba pirotehnike i poticanje na nasilje i mržnju) pa će jednu utakmicu igrati pred praznim sjeverom. Hajduku se zatvara sjeverna tribina zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi na prvoj sljedećoj Kup ili prvenstvenoj utakmici. S obzirom da žalba odgađa izvršenje, ako se Hajduk ne bude žalio, sjever će biti prazan protiv Intera u nedjelju. A ako će se žaliti, onda vjerojatno u zadnjem kolu ove zime kada na Poljudu gostuje - Dinamo.

Uz to, Hajduk je kažnjen novčano, mora platiti 30 tisuća kuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SA
Sampei
13:53 23.11.2016.

zašto tako blage kazne??? hajduk je trebalo kazniti pražnjenjem svih tribina na 2-3 utakmice, a andrijaševića sa bar 6 utakmica jer verbalno nasilje vrlo brzo prerasta u fizičko (napadi na niku kovača, suca marića, na zdravka mamića itd.)

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:51 23.11.2016.

Ma ajde, Poljud treba zatvoriti na duze vrijeme bar 10 godina. Kad nigdje ne bude vise od 100 osoba sta oni u Splitiu glume.

RZ
Rocky.Zg
18:52 23.11.2016.

Hajduk kažnjen jer su navijači vrijeđali mamića kriminalca . Bravo. Umjesto da se pohvale navijači koji su na toj istoj utakmici napravili koreografiju u čast Vukovara, i cijelo prvo poluvrijeme pjevali Moju domovinu i druge domoljubne pjesme.