Carlsbad, koji Carlsbad?

Srpska tenisačica Jovanovski otputovala na turnir u pogrešan grad!

Foto: PA/Pixsell
Srpska tenisačica Jovanovski otputovala na turnir u pogrešan grad!
03.08.2011.
u 08:52
Srpska tenisačica Bojana Jovanovski doživjela je pravu avanturu dok nije pronašla kalifornijski Carlsbad u kojem se igra WTA turnir ovoga tjedna
Pogledaj originalni članak

Naime, Jovanovski je poletjela iz Marylanda gdje je igrala prošli tjedan prema Carlsbadu, no problem je što je otišla u pogrešan Carlsbad!

Umjesto u ovaj kalifornijski, završila je u 1500 kilometara udaljenom Carlsbadu u Novom Meksiku. Tamo je morala provesti noć, a zatim je na pravo odredište stigla samo pola sata prije meča prvoga kola s Talijankom Robertom Vinci. Organizatori su joj izašli u susret i pomakli dvoboj za nekoliko sati, ali nije ni čudo što je Srpkinja izgubila sa 6:3, 4:6, 1:6 nakon ovakvih putešestvija po SAD-u.

Zanimljivo je i kako je Jovanovski shvatila da je u krivom gradu.

– Uzela sam telefon i zvala organizatore turnira. Rekla sam im da sam stigla i da čekam prijevoz. Iznenadila sam se kad su mi rekli da su oni u zgradi zračne luke i da me traže – prepričava Bojana.

Jedan od ljudi iz "potjere" za Jovanovskom shvatio je što se otprilike dogodilo pa ju je upitao:

– Jeste li vi u Carlsbadu u Kaliforniji ili u Carlsbadu u Novom Meksiku?

Srpskoj tenisačici odmah je postalo jasno da je "promašila skretanje"...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
10:13 03.08.2011.

\"– Jeste li vi u Carlsbadu u Kaliforniji ili u Carlsbadu u Novom Meksiku?\" ahahahahaha, u karlovy varyima je.

MI
miran
18:55 03.08.2011.

\"sve je rečeno u samom početku naslova: \"Srpska tenisačica Jovanovski...\" .... ona bar ima razloga da putuje ... makar i zalutala, sto se bas i ne moze reci za hrvatske teniserke :-)

SE
serđo
09:50 03.08.2011.

pa to je jasno, jer izgledom podsjeća na srbijance?