Ukrajinska liga

Srna bolji od Vukojevića u derbiju Šahtara i kijevskog Dinama

Foto: Screenshot Youtube
Srna bolji od Vukojevića u derbiju Šahtara i kijevskog Dinama
07.04.2012.
u 18:27
Srna je za domaćine kao kapetan u igri proveo cijeli susret, baš kao i Vukojević za Kijevljane.
Pogledaj originalni članak

U velikom derbiju 26. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva Šahtar je kod kuće pobijedio kijevski Dinamo 2:0. Za rudare je cijeli susret, s kapetanskom vrpcom oko ruke, odigrao Darijo Srna, dok Eduardo nije konkurirao za nastup, a Ognjen Vukojević također je igrao svih 90 minuta za Kijevljane.

Pobjedom se Šahtar izjednačio na vrhu ukrajinske lige, obje momčadi sad imaju po 67 bodova, a klub iz Donjecka trenutačno je u prednosti zbog bolje gol-razlike, ali i boljeg omjera u međusobnim susretima (prvi je susret završio 0:0).

Inače, derbi je obilovao nervozom, pa je tako isključen igrač Dinama Garmaš te trener Semin, dok je kod Šahtar isključen pomoćni trener Spiridon i to sve u razmaku od samo tri minute, od 41. do 44. minute prvoga dijela.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.