Vraća se u Europu

Srbi za izbornika postavili čovjeka koji im je nanio bol

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Srbi za izbornika postavili čovjeka koji im je nanio bol
20.11.2019.
u 14:38
Kokoškov već skoro dva desetljeća radi u NBA ligi, a ostat će zabilježen u povijesti kao jedini trener jedne NBA ekipe, i to Phoenix Sunsa prošle sezone, koji nije rođen u Sjevernoj Americi
Pogledaj originalni članak

Pomoćni trener NBA momčadi Sacramento Kings Igor Kokoškov imenovan je za novoga izbornika muške košarkaške reprezentacije Srbije.

Kokoškov (47) već skoro dva desetljeća radi u NBA ligi, a ostat će zabilježen u povijesti kao jedini trener jedne NBA ekipe, i to Phoenix Sunsa prošle sezone, koji nije rođen u Sjevernoj Americi. 

Kao izbornik je vodio Gruziju, a s reprezentacijom Slovenije je 2017. godine osvojio naslov europskoga prvaka, pobijedivši u finalu upravo Srbe. 

Srbiju očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo i kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.